Cadeautjes van Sint & Kerst stijlvol opbergen in deze trendy speelgoedmanden

Cadeautjes van Sint & Kerst stijlvol opbergen in deze trendy speelgoedmanden

Cadeautjes van Sint & Kerst stijlvol opbergen in deze trendy speelgoedmanden

Voor de ouders met kleine kinderen is december altijd een drukke maand. Sinterklaas vertrekt na 5 december weer naar het zonnige zuiden, maar niet voordat alle kindjes weer flink zijn verwend met leuk speelgoed. En een paar weken later ligt het onder de kerstboom ook weer vol met cadeaus. Niets is zo leuk als je kind(eren) verwennen met leuke cadeautjes. Maar waar ga je alles laten?

Dat opbergen hoeft al lang niet meer in saaie, kleurloze opbergboxen. Tegenwoordig zijn er tal van opties om speelgoed stijlvol op te bergen in de kinderkamer of in de woonkamer. Wij laten je graag twee leuke opties zien!

Leuke speelgoedmanden van vilt

Het junglethema is populairder dan ooit. Het leuke aan een kinderkamer in jungle look is dat je het zo bont kunt maken als je zelf wilt. Van leuke muurstickers tot complete fotowand en van een bedovertrek tot meubels en accessoires in aardetinten en groentinten. En nu ook leuke speelgoedmanden! Deze speelgoedmand Koala van De Kleine Jungle past perfect binnen het thema. De manden worden gemaakt van milieuvriendelijk vilt en zijn licht van gewicht. Handig, want zo kun je samen met jouw peuter of kleuter opruimen. Zij mogen de mand pakken, samen doen jullie al het speelgoed in de mand en samen zetten jullie de mand weer op de juiste plek.

Het fijne aan deze mand is dat het design bestaat uit neutrale kleuren. Zo past ‘ie perfect bij zowel een stoere jongenskamer als een schattige meisjeskamer. En in de woonkamer zal hij ook niet misstaan. Je kunt verschillende manden in huis zetten, zodat je speelgoed in de woonkamer en de kinderkamer leuk kunt opbergen. En dan is natuurlijk de vraag: koop je dezelfde mand voor verschillende ruimtes of kies je voor elke ruimte in huis een andere, leuke speelgoedmand?

Naast de koala mand zijn er namelijk nog veel meer opties! Wat dacht je van deze leuke speelgoedmand Aap? Deze is vooral populair bij de jongens, maar kan ook weer leuk gecombineerd worden in een meisjeskamer met aardetinten. En in een industriële woonkamer of woonkamer met aardetinten valt deze speelgoedmand ook niet op. Hij past er perfect bij. Hoef jij niet elke keer het speelgoed uit een andere kamer mee te slepen als je kind in jouw bijzijn wil spelen.

Leuk voor je kind, voor jou én voor het milieu

Nu ik zelf moeder ben geworden van een zoontje, kijk ik natuurlijk naar leuke accessoires die – als het even kan – ook mooi bij elkaar passen. En als het dan ook nog gemaakt is van duurzame materialen, ben ik helemaal blij. Als je kleintje nog niet zelfstandig kan spelen, fungeert een vilten mand ook goed als wasmand. Want eerlijk is eerlijk, standaard wasmanden kunnen ook wel een make-over gebruiken..

En merk je dat de mand wat smoezelig begint te worden? Laat de mand dan even luchten in de frisse buitenlucht. Bij vlekjes kun je de stof ook voorzichtig met de hand wassen. Met wat lauw water en een klein sopje is de speelgoedmand weer zo goed als nieuw!