Terugbetalingsbeleid

Beschadigingen en problemen

Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het kunnen oplossen. 

Niet tevreden met je de Kleine Jungle product?
We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar vooruit. Uiteraard mag je producten terugsturen als je ze toch liever niet koopt. Hieronder lees je op welke manier je kunt retourneren.

 

Retourneren

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen: ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Daarnaast heb je ook het aankoopbewijs nodig.

  • We hanteren een retourtermijn van 30 dagen.
  • Meld voor het opsturen je retourzending bij de Kleine jungle. Niet aangemelde retouren crediteren we niet.
  • Het aanmelden van retouren kan per e-mail naar support@bylara.org
  • Je kunt retouren sturen naar: De Kleine Jungle Retouren, Croy 43d 5653 LC Eindhoven
  • Het verschuldigde orderbedrag storten we binnen 7 dagen na ontvangst van de retour items terug op de rekening waarmee je de betaling hebt voldaan.
  • Retourneer je de hele order, dan krijg je het volledige orderbedrag gecrediteerd. Retourneer je een deel van de order, dan krijg je het bedrag van het geretourneerde item gecrediteerd.

De Kleine Jungle behoudt zich het recht voor slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat de producten al gebruikt of na ontvangst beschadigd zijn.